Min Uddannelse logo

 

Den nye kursusplatform, 'Min Uddannelse', bliver trinvist udrullet ved alle myndigheder.

 

Min Uddannelse er en digital løsning, der gør det let at gå til uddannelser og kurser i en travl hverdag. 'Min Uddannelse' er en vigtig brik i Forsvarets uddannelsesstrategi, som understreger vigtigheden af, at uddannelser og kurser er tilgængelige, så du hurtigt og nemt kan tage dem. 

 

Sammen med din leder skal det være nemt og enkelt at finde uddannelser og kurser, som du skal bruge, og som motiverer dig til at blive dygtigere. 'Min Uddannelse' giver både dig og din leder et overblik og mulighed for at planlægge dit kursus- eller uddannelsesforløb.

 

På ’Min Uddannelse’ kan du som medarbejder finde og få overblik over alt fra e-læring til online- og tilstedeværelseskurser. Du kan finde kurserne på din smartphone, tablet, internetcomputer og på sigt FIA, og du kan selv tilmelde dig de aftalte kurser. Som leder kan man få et overblik over sine medarbejderes uddannelsesaktiviteter.

 

Som kursusansvarlig kan du oprette, administrere og efterbehandle dine kurser, og som administrativ medarbejder kan du forvalte og servicere kursusporteføljen og kursisterne.

I kursuskataloget kan du både søge på dele af kursets navn eller ord i kursusbeskrivelsen. Samtidig er det muligt at filtrere kurserne efter aktivitetstype, udbydende myndighed (domæne) og emne (tags).

I kursuskataloget kan du både søge på dele af kursets navn og på ord fra katalogbeskrivelsen. Samtidig er det muligt at filtrere kurserne efter aktivitetstype, udbydende myndighed og emne (tags).

Trinvis udrulning med lokal forankring

Ved alle myndigheder er der udpeget en eller flere ambassadører, der har til opgave at forestå udrulningen lokalt sammen med implementeringsteamet fra Koncernfælles Kursusadministration. Udrulningen ved de forskellige myndigheder vil ikke være ”big bang”, men foregå løbende under hensyntagen til lokale aktiviteter og uddannelsesbehov.

Min Uddannelse udrulning

Her kan du se datoer for planlagte roadshows i forbindelse  med udrulningen af Min Uddannelse

Fokus på brugervenlighed

Platformen 'Min Uddannelse' er udvalgt og skabt i samarbejde med brugere på tværs af koncernen, for at imødekomme de behov og ønsker, der er til brugervenlighed og funktionalitet.

 

Når du logger på 'Min Uddannelse' første gang, vil du ikke opleve den endelige platform. Platformen har de væsentligste funktionaliteter tilpasset koncernens behov, men der vil løbende blive tilføjet flere i kommende versioner.

Min Uddannelse Mock up

Forsiden på Min Uddannelse giver et hurtigt overblik og adgang til de mest anvendte funktioner og områder. Øverst får du vist relevante kurser for din profil.

 

Videreudvikling af 'Min Uddannelse' sammen med brugerne

I vores arbejde med 'Min Uddannelse' har vi brugeren i centrum. Gennem flere initiativer og dialog med brugerne i Forsvaret har vi fået en forståelse for, hvilke funktionaliteter den enkelte bruger har behov for i sit arbejde med 'Min Uddannelse'. Med blik for de mange forskellige brugere har vores fokus været at skabe værdi for hver enkelt rolle i administrationsprocessen.

 

Brugernes deltagelse og input har været helt afgørende for 'Min Uddannelse'. Derfor vil vi fremadrettet teste både funktionalitet og brugervenlighed sammen med brugerne og videreudvikle i takt med, vi bliver klogere. På den måde tilpasser og forbedrer vi løbende 'Min Uddannelse' med nye funktioner, som kan skabe værdi for alle typer af brugere.

 

Vi håber, du vil tage godt imod 'Min Uddannelse', og vi ser frem til at udvikle videre på platformen sammen med dig.

Gå til Min Uddannelse

Vidste du at...

84%

af Forsvarets medarbejdere synes, det er svært at finde et relevant kursus

 

81%

af chefer/ledere mangler et tilfredsstillende overblik over deres medarbejderes tilmeldte og gennemførte kurser.

 

- Det skal Min Uddannelse hjælpe med at forbedre!

Sidst opdateret 9. april, 2021 - Kl. 13.32