Min Uddannelse logo

 

I løbet af 2021 udrulles den nye kursusplatform, 'Min Uddannelse', til alle myndigheder i Forsvaret.

 

Min Uddannelse er en digital løsning, der gør det let at gå til uddannelser og kurser i en travl hverdag. 'Min Uddannelse' er en vigtig brik i Forsvarets uddannelsesstrategi, som understreger vigtigheden af, at uddannelser og kurser er tilgængelige, så du hurtigt og nemt kan tage dem. 

 

Sammen med din leder skal det være nemt og enkelt at finde uddannelser og kurser, som du skal bruge, og som motiverer dig til at blive dygtigere. 'Min Uddannelse' giver både dig og din leder et overblik og mulighed for at planlægge dit kursus- eller uddannelsesforløb.

 

På Min Uddannelse kan du som medarbejder finde og få overblik over alt fra e-læring til online- og tilstedeværelseskurser. Du vil kunne finde det på din smartphone, tablet, internetcomputer og på sigt FIA. Du kan selv tilmelde dig de aftalte kurser, og som leder kan man få et overblik over sine medarbejderes uddannelsesaktiviteter.

 

Som kursusansvarlig kan du oprette, administrere og efterbehandle dine kurser, og som administrativ medarbejder kan du forvalte og servicere kursusporteføljen og kursisterne.

I kursuskataloget kan du både søge på dele af kursets navn eller ord i kursusbeskrivelsen. Samtidig er det muligt at filtrere kurserne efter aktivitetstype, udbydende myndighed (domæne) og emne (tags).

I kursuskataloget kan du både søge på dele af kursets navn eller ord i kursusbeskrivelsen. Samtidig er det muligt at filtrere kurserne efter aktivitetstype, udbydende myndighed (domæne) og emne (tags).

 

Fokus på brugervenlighed

Platformen 'Min Uddannelse' er udvalgt og skabt i samarbejde med brugere på tværs af Forsvaret. På den måde imødekommer vi de behov og ønsker, der er til brugervenlighed og funktionalitet.

 

Første gang, du logger på 'Min Uddannelse', vil du ikke opleve den endelige platform. Når version 1.0 udrulles, vil det være med de væsentligste funktionaliteter tilpasset Forsvarets behov, og der vil løbende blive tilføjet flere i kommende versioner. Udrulningen af 'Min Uddannelse' vil foregå trinvist, og du vil modtage information om udrulningen fra din egen enhed.

 

Vi håber, du vil tage godt imod 'Min Uddannelse', og vi ser frem til at udvikle videre på platformen sammen med dig.

”Instrumentbrættet” giver et hurtigt overblik og adgang til de mest anvendte funktioner og områder. Øverst får du vist relevante kurser for din profil.

”Instrumentbrættet” giver et hurtigt overblik og adgang til de mest anvendte funktioner og områder. Øverst får du vist relevante kurser for din profil.

 

Videreudvikling af 'Min Uddannelse' sammen med brugerne

I vores arbejde med 'Min Uddannelse' har vi konstant haft brugeren i centrum. Gennem flere initiativer og dialog med brugerne i Forsvaret har vi fået en forståelse for, hvilke funktionaliteter den enkelte bruger har behov for i sit arbejde med 'Min Uddannelse'. Med blik for de mange forskellige brugere har vores fokus været at skabe værdi for hver enkelt rolle i administrationsprocessen.

 

Brugernes deltagelse og input har været helt afgørende for version 1.0 af 'Min Uddannelse'. Derfor vil vi fremadrettet teste både funktionalitet og brugervenlighed sammen med brugerne og videreudvikle i takt med, vi bliver klogere. På den måde tilpasser og forbedrer vi løbende 'Min Uddannelse' med nye funktioner, som kan skabe værdi for alle typer af brugere.

 

Trinvis udrulning med lokal forankring

Ved alle myndigheder er eller vil der blive udpeget en eller flere ambassadører, der har til opgave at forestå udrulningen lokalt sammen med implementeringsteamet fra Koncernfælles Kursusadministration. Udrulningen til de forskellige myndigheder vil ikke være ”big bang”, men foregå løbende under hensyntagen til lokale aktiviteter og uddannelsesbehov.

Sidst opdateret 9. april, 2021 - Kl. 13.32

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google