Mand der arbejder på sin computer.

Foto: Forsvarsakademiet

Forsvarets Elektroniske Skole (FELS) er det pædagogiske og elektroniske system, Forsvaret har udviklet til at gennemføre fjernundervisning. FELS er en webbaseret fjernundervisningsplatform, som tilbyder et antal fremgangsmåder til levering og gennemførelse af uddannelse.

 

Fremgangsmåderne understøtter forskellige indlæringsformer samt forskellige grader af nærvær og interaktionsmuligheder mellem undervisere og elever og eleverne imellem.

 

Login

Du logger ind på Forsvarets Elektroniske skole via nedenstående links.

 

Brugeroprettelse, kursusoversigt mm.

 

 

Med henblik på at fastholde udviklingen og kvaliteten af uddannelse i hele Forsvarsministeriets område har Forsvarsakademiets ledelse godkendt at lukke ICECORE og ATUTOR på internettet til fordel for den digitale læringsplatform Moodle.

 

Det er umiddelbart forventningen, at ATutor-platformen på FIIN også skal erstattes af Moodle, men denne løsning afventer.

 

 

CAMPUS er statens fælles læringsløsning og et fælles katalog af kompetenceudviklingsaktiviteter. Det er Forsvarsministeriets Personalestyrelse, der står for at tilvejebringe en række e-læringskurser, som Forsvaret derfor også har adgang til. CAMPUS er et "Learning Management System" (LMS).

 

CAMPUS indgår p.t. som en del af Forsvarets Elektroniske Skole. Adgang til CAMPUS sker udelukkende via internettet.

 

 

NATO ADL er NATO´s platform til at understøtte e-læringsaktiviteter. Platformen er et såkaldt Learning Content Management System (LCMS). Adgang sker udelukkende via internettet.

FELS Support

FELS SUPPORT ONLINE

 

Forsvarets Elektroniske Skole udbyder et support system, hvor du kan henvende dig døgnet rundt for at få hjælp. Din henvendelse bliver automatisk videresendt til den sagsbehandler, som er ekspert på det område, din henvendelse drejer sig om.

 

Det er også her, at du finder vejledninger og kan få svar på oftest stillede spørgsmål.

 

Telefonisk Support

Har du behov for telefonisk henvendelse, er dette naturligvis også en mulighed inden for daglig tjenestetid således:

 

For ansatte og studerende ved Forsvarsakademiet

Er du ansat ved FAK eller studerende på en uddannelse eller et kursus afholdt af FAK, skal du sende en mail til studiekontor@fak.dk eller tlf: 7281 7000

Sidst opdateret 9. juni, 2020 - Kl. 13.54

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google