Christian Claydon-Smith ønsker Kenneth Jepsen Hyldtoft tillykke ved Invictus Games 2018

Foto: Anders V. Fridberg

Sådan søger du

Bemærk, at du både kan søge som soldat eller som pårørende. Du kan også som pårørende søge på vegne af en soldat i din familie.

 

Mange ansøgninger kommer via Forsvarets socialrådgivere, men kan også komme fra fagforeninger, kontaktofficerer, KA-rådgivere, kolleger, ægtefæller og børn af ansøger.

 

Vi lægger vægt på den individuelle ansøgning. Den behøver ikke være fin og velskrevet, når bare den belyser din situation godt og er velbegrundet. Det må gerne være i form af en mail, men ellers kan du bruge dette skema.

 

Bestyrelsen har brug for at kende din økonomiske situation, når mulighederne for støtte skal vurderes.

 

Du bør derfor udfylde et økonomiskema eller som minimum oplyse månedlig indtægt, husleje, øvrige samlede udgifter, ægtefælles/samlevers indtægt samt angive, om du har børn. Send evt. en kopi af din seneste årsopgørelse. Økonomiskemaet finder du her (Adgangskode Pmzc5OKS)

 

Mail med ansøgning og økonomiskema eller beskrivelse af din økonomiske situation sendes til fondenes sekretær på FAK-HO-GSE02@mil.dk

 

Eksempler på, hvad vi tidligere har støttet

  • Legater til støtte og opmuntring til soldat, der har brug for en økonomisk håndsrækning, eller som en anerkendelse af den svære situation og vilje til at overkomme den.
  • Terapibehandlinger til gavn for skadede soldater med andre særlige behov.
  • Tilskud til møbler, fritidsaktiviteter eller små ferieoplevelser for soldat og dennes familie.

 

Vi støtter ikke deltagelse i længerevarende kurser og højskoleophold m.v. Vi uddeler heller ikke legater til afdrag på gæld.

 

Når du har søgt

Bestyrelsen modtager løbende ansøgninger, som bliver behandlet på det næste bestyrelsesmøde. Du kan forvente svar på din ansøgning, kort tid efter at bestyrelsesmødet har været holdt, med besked om du har fået et legat eller ej. Hvis det er en socialrådgiver eller en anden, der har søgt på dine vegne, vil beskeden gå til ham/hende.

 

Sidst opdateret 30. november, 2020 - Kl. 15.19

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google