Deltagere på Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2019.

Foto: Forsvarsakademiet

Formålet med konferencen er at sætte fokus på integrationen af praksis i Forsvarets uddannelser og på udviklingen og kvalitetssikringen af den læring, der finder sted i praksis.

 

Vi ønsker at præsentere forskellige perspektiver på temaet blandt andet læring i enhederne, wargaming, VR, AI og AR. Derfor har vi inviteret flere fagpersoner til at give indlæg, facilitere og inspirere os gennem faglige drøftelser. Vi kan allerede nu afsløre at både Forsvarschefen, general Flemming Lentfer, og chefen for Forsvarsakademiet, kontreadmiral Henrik Ryberg, vil have indlæg på konferencen.

 

Udover oplægsholderne, inviteres myndigheder til at byde ind med workshops og bidrage til konferencens læringsplads. Vi ønsker blandt andet at inspirere på tværs, ved at sætte fokus på erfaringer eller gode eksempler fra praksis.

 

Efterårets konference gennemføres i hybridform fra Vingsted

Hybridform betyder, at konferencen primært afvikles med fysisk tilstedeværelse på Vingsted, under hensyntagen til gældende COVID-19 restriktioner, samtidig med at udvalgte aktiviteter og plenumindlæg vil
blive livestreamet.

 

Dette betyder, at du kan deltage enten i Vingsted eller online. Vi opfordrer til at deltage i den fysiske konference, idet vi ligger op til dialog og erfaringsudveksling, blandt konferencens oplægsholdere og deltagere. 

 

Tilmelding er åben fra 21. juni – 31. augsut 2021 kl. 12.00

Tilmelding til konferencen på Vingsted: Tilmelding – FAK Uddannelseskonference 2021

Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser for fysisk
deltagelse på Vingsted. FAK forbeholder sig derfor retten til at kontakte myndigheder med mange tilmeldte for prioritering af deltagere. Efter deadline vil det være muligt at blive skrevet op på venteliste.

 

Ved online deltagelse kan livestreaming af diverse aktiviteter tilgås via
Moodle: Moodle - FAK Uddannelseskonference 2021. Der er et ubegrænset antal pladser på online deltagelse, og det kræver ikke tilmelding.

 

Forskellige emner og typer af indlæg på konferencen

Som ved tidligere konferencer vil vi gerne opfordre myndigheder til at bidrage med faglige indlæg under konferencens tema. Dette kan være i form af et kort indlæg på Læringspladsen og/eller en Workshop.

Læs mere om de to forskellige indlægsformer

 

Hvis du/I ønsker at bidrage med indlæg, bedes du/I udfylde ”KonferencePAPER" og sende det til AFDLD Marianne Ørup på fak-uc-10@mil.dk. Deadline er den 15. august 2021.

Udvælgelse af de faglige emner beror på en vurdering af konferencens projektgruppe ved Forsvarsakademiets Uddannelsescenter. Man vil få en be-/eller afkræftelse på sit indsendte ”KonferencePAPER” senest den 24. august 2021.

 

Program

Programmet og de faglige emner vil løbende bliver opdateret her.

 

Forsvarets Uddannelsespris 2021

Tidligere på året udsendte vi en skrivelse om Forsvarets Uddannelsespris. Du kan stadig nå at indstille din kandidat, og vinderen tildeles prisen på uddannelseskonferencen.

 

Du finder mere information og indstillingsskema her

Kontakt

KTFM Ann-Dorthe Allentoft

FAK-SAB-03

Telefon: +45 72 81 71 64

E-mail: adal@fak.dk

 

AFDLD Marianne Ørup

FAK-UC-10

Telefon: +45 25 55 20 28

E-mail: mape@fak.dk

SSG Allan Leander Østergreen,

FAK-UC-13

Telefon: +45 72 81 72 38

E-mail: alos@fak.dk

 • Lokation

  Vingsted – aktiv hotel & konferencecenter

 • Hvornår

  Start: 30. september, 2021 - Kl. 10.00

  Slut: 1. oktober, 2021 - Kl. 13.00

 • Tilmeld

Nødvendige (vis detaljer)

 • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

 • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

 • Facebook
 • Twitter
 • Google