Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Censor

Velkommen til siden for Forsvarsakademiets Censorkorps for Forsvarets officersuddannelser.

Tak for din interesse i at blive medlem af Forsvarsakademiets Censorkorps. Her finder du information og formularer om Forsvarsakademiets Censorkorps til brug for både censorer og de eksamensansvarlige ved Forsvarsakademiets institutter.

Derudover kan grundlaget for Forsvarsakademiets uddannelser, herunder eksaminationer etc., findes under henholdsvis studieordninger og Regler for uddannelser (her findes også bekendtgørelsesgrundlaget).

Har du spørgsmål om Forsvarsakademiets Censorkorps, er du velkommen til at skrive til censorkorps@fak.dk eller ringe til censorkorpsets sekretariat på +45 72 81 70 84 eller på +45 72 81 70 83.

NB: Vær opmærksom på at det ikke længere er muligt at få tilsendt fysiske eksemplarer af opgaver til censur, da de kun bliver fremsendt elektronisk. Såfremt du ønsker et fysisk eksemplar skal dette printes ved egen foranstaltning. Det er ikke muligt for Forsvarsakademiet at dække udgifter forbundet med udskrift. 

Formanden for Forsvarsakademiets Censorkorps er Birgit Feldtmann, Lektor, Dr.jur. ved Aalborg Universitet og kan træffes på e-mail bfe@law.aau.dk. Næstformanden er Anders Wivel, Ph.d., professor og lektor ved Institut for Stabskundskab på Københavns Universitet og kan træffes på e-mail aw@ifs.ku.dk.

  • Åbningstider
  • Mandag - tirsdag: Kl. 8.00 - 16.00
  • Onsdag - fredag: Kl. 8.00 - 15.00
  • Lørdag - søndag: Lukket