Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

 

Er du god til sprog og har du lyst til at udfordre dig selv?

Så er Forsvarets sprogofficersuddannelse måske noget for dig. Uddannelsen er intensiv og gør dig på to år til militær tolk, kulturvejleder og reserveofficer. Det faglige niveau er højt og kravene til arbejdsindsats og engagement er store.

I 2018 skal der efter planen optages 35-40 nye kadetter fordelt på sproglinjerne arabisk, dari og russisk. Ansøgningsfristen er d. 1. december 2017.

Hvis du er interesseret i at vide mere, så kom forbi til vores informationsdage, hvor du kan få meget mere at vide om uddannelsen og få lejlighed til at tale med nogle af de studerende, der allerede er i fuld gang med uddannelsen. Forsvarsakademiet vil være vært for lidt at spise og drikke.

Vi holder desuden fælles Uddannelsesdag i Forsvaret tirsdag d. 31. oktober på Svanemøllens Kaserne, hvor du har mulighed for at få indblik i alle officersuddannelserne på hhv. Søværnets Officersskole, Hærens Officersskole, Flyvevåbnets Officersskole og Sprogofficersuddannelsen ved Institut for Sprog og Kultur. Læs mere om den fælles uddannelsesdag og tilmeld dig den her.


Tilmelding til informationsdage om sprogofficersuddannelsen

 

Onsdag d. 15. nov. 2018 Forsvarsakademiet, Svanemøllens Kaserne, København Ø