Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
   

   

  Sidst opdateret 11-03-2020 - kl. 10:08

    -  

      
  View RSS feed


  28-03-2020
  Rekordhøjt antal ansøgninger til officersuddannelserne ved Forsvarsakademiet
  Årets ansøgningsfrist til officersuddannelserne er netop overstået, og vi har modtaget det højeste ansøgertal i fem år. Vi glæder os over den store interesse for at blive officer i Forsvaret.


  12-03-2020
  Forsvaret opretholder kritisk beredskab og opgaveløsning
  Forsvaret hjemsender medarbejdere, der ikke varetager kritiske funktioner, men støtter fortsat samfundet og opretholder den operative opgaveløsning både nationalt og internationalt.


  11-03-2020
  Maritim sikkerhed gennem dialog i Guineabugten
  Nationale og regionale maritime myndigheder i Guineabugten oplever udfordringer i samarbejdet om den alvorlige sikkerhedssituation i området. Det var fokus for konference i Ghana, som Center for Stabiliseringsindsatser ved Forsvarsakademiet arrangerede.


  06-03-2020
  Forsvarsakademiet opretter nyt Center for Arktiske Sikkerhedsstudier
  Nyt Center for Arktiske Sikkerhedsstudier (CAS) oprettes i marts 2020 ved Forsvarsakademiet.


  03-03-2020
  Fremtiden for den afghanske fredsproces blev diskuteret på international konference i Islamabad
  I lyset af de seneste udviklinger mødtes afghanere, pakistanere og internationale forskere til konference i Islamabad for at diskutere fremtiden for den afghanske fredsproces. Konferencen blev organiseret af Center for Stabiliseringsindsatser.


  02-03-2020
  Større samarbejde styrker og udvikler de militære uddannelser
  På Forsvarsakademiet er vi åbne for at indgå samarbejder - både nationale og internationale - for at erfaringsudveksle og styrke de militære uddannelser. En sådan mulighed blev åbnet, da vi havde besøg af det ukrainske National Defence University.


  26-02-2020
  Dekan og ph.d. Peter Dahl Thruelsen om spændingsfeltet mellem Forsvarsakademiets myndighedsbetjening og forskningsfrihed
  Dekan ved Forsvarsakademiet, ph.d. Peter Dahl Thruelsen, udtalte sig om spændingsfeltet mellem Forsvarsakademiets myndighedsbetjening og forskningsfrihed til P1 Orientering tirsdag d. 25. februar.


  31-01-2020
  Deltag i skriveworkshop med The Scandinavian Journal of Military Studies
  Kom med til workshop den 14. juni 2020 med The Scandinavian Journal of Military Studies (SJMS) i Stockholm, hvor du, der forsker indenfor militære studier, kan træne dine skrivekundskaber og forbedre dine muligheder for at publicere.