Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
   

   

  Sidst opdateret 08-05-2019 - kl. 16:55

    -  

      
  View RSS feed


  23-01-2020
  En målrettet indsats mod krænkende adfærd ved Forsvarsakademiet
  Henrik Ryberg, chef for Forsvarsakademiet, kommenterer på Forsvarets medarbejderundersøgelse af krænkende adfærd.


  22-01-2020
  Større fleksibilitet på Master i Militære Studier
  Det nye hold studerende på Forsvarsakademiets Master i Militære Studier begynder til maj 2020 på en revideret uddannelse. Det betyder større fleksibilitet, et tydeligere fagligt fokus og mindre belastning på den enkelte studerende.


  23-12-2019
  Forsvarsakademiet indgår i internationalt samarbejde om digitalt understøttet læring
  Forsvarsakademiet har underskrevet en aftale med ADL Partnership Network. Et netværk ledet af USA, som skal samarbejde om digitalt understøttet læring.


  20-12-2019
  Ny samarbejdsaftale netop underskrevet mellem Forsvarsakademiet og Beredskabsstyrelsen
  Forsvarsakademiet og Beredskabsstyrelsen har i dag underskrevet en samarbejdsaftale på uddannelsesområdet. Det betyder bl.a., at Beredskabsstyrelsen opretter en officersuddannelse (MDU) og et spor på den militære akademiuddannelse (MAU) i det nye år.


  18-12-2019
  Nyt strategisk ledelseskursus for chefer i Forsvaret
  Forsvarsakademiet tilbyder fra efteråret 2020 et nyt værnsfælles chefkursus for chefer på højt niveau, som ønsker at udvikle ledelseskompetencer indenfor strategisk militært chefvirke.


  11-12-2019
  Ny programteori sætter fokus på, hvorfor og hvordan dialog skaber stabilisering
  Center for Stabilisering har udgivet publikationen ”Assembling the Wheels of Stability”, der med en programteori viser, hvordan dialog skaber stabilisering. Programteorien kan bruges til at skabe og facilitere dialogaktiviteter for at skabe samarbejde.


  04-12-2019
  Forsvarsakademiet bidrager til udviklingen af krigens love til søs
  Forsvarsakademiet var i oktober vært for første møde med eksperter, der skal opdatere San Remo Manualen – en manual om folkeret gældende for krigsførelse til søs.


  27-11-2019
  Nyt strategisk partnerskab mellem Forsvarsakademiet og Grønlands Universitet Ilisimatusarfik bydes velkommen af Trine Bramsen
  Dekan ved Forsvarsakademiet, Peter Dahl Thruelsen, og rektor ved Ilisimatusarfik, Gitte Adler Reimer, har indgået en strategisk samarbejdsaftale om mere forskning og uddannelse om arktisk sikkerhedspolitik.


  07-11-2019
  Seminar: To kulturer - hvordan kan de berige hinanden?
  Forsvarsakademiet afholder et seminar, der søger at samle erfarne professionelle fra Danmark, Norge og Sverige for at diskutere, hvordan akademia og den militære profession kan samarbejde.