Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Indholdsområde

 
Nyheder 
 

 

Sidst opdateret 08-05-2019 - kl. 16:55

  -  

    
View RSS feed


04-12-2019
Forsvarsakademiet bidrager til udviklingen af krigens love til søs
Forsvarsakademiet var i oktober vært for første møde med eksperter, der skal opdatere San Remo Manualen – en manual om folkeret gældende for krigsførelse til søs.


27-11-2019
Nyt strategisk partnerskab mellem Forsvarsakademiet og Grønlands Universitet Ilisimatusarfik bydes velkommen af Trine Bramsen
Dekan ved Forsvarsakademiet, Peter Dahl Thruelsen, og rektor ved Ilisimatusarfik, Gitte Adler Reimer, har indgået en strategisk samarbejdsaftale om mere forskning og uddannelse om arktisk sikkerhedspolitik.


07-11-2019
Seminar: To kulturer - hvordan kan de berige hinanden?
Forsvarsakademiet afholder et seminar, der søger at samle erfarne professionelle fra Danmark, Norge og Sverige for at diskutere, hvordan akademia og den militære profession kan samarbejde.


07-11-2019
Erfaringer fra Afghanistan - nyt brief fra Center for Stabilisering
Nyttige erfaringer kan udledes fra det danske mentor- og rådgiverbidrag til Afghanistan, som kan styrke opgaveløsningen på lignende missioner i fremtiden.


07-11-2019
Få nye perspektiver med FLEX-moduler
Vi har atter fornøjelsen af at tilbyde pladser på vores FLEX-moduler. Du kan derfor nu søge om optagelse på Forsvarsakademiets FLEX-moduler, der gennemføres i første halvår 2020 frem til ultimo juni 2020.


06-11-2019
Konference: Reading Russia Right
Kom til endagskonferencen ”Reading Russia Right”, hvor Ruslands udenrigs- og sikkerhedspolitiske handlinger behandles.


06-11-2019
Bogreception "Den yderste grænse"
FAK holder i samarbejde med den estiske ambassade bogreception for Mikkel Kirkebæks nye bog ”Den yderste grænse” d. 12. november på Frederiksberg Slot.


24-10-2019
Seminar: "Cyber Operations below the Threshold of Warfare"
Kom med til seminaret ”Cyber Operations below the Threshold of Warfare” den 22. november om, hvordan folkeretten regulerer cyberspionage, digitale påvirkningsoperationer og staters mulighed for sammen at imødegå fjendtlige handlinger i cyberspace.


22-10-2019
Seminar: Hvordan imødegås truslen fra Unmanned Aircraft Systems?
Kom med til seminar om truslen fra Unmanned Aircraft Systems. På seminaret kan du få et indblik i, hvordan truslen kan imødegås, samt hvordan man sammensætter det rigtige forsvar mod Unmanned Aircraft Systems til sit behov.